• Start Date : 21 September, 2021
  • Start Time : 10:00am
  • End Date : 21 September, 2021
  • End Time : 1:00pm
  • Address : Maritim Hotel Plaza Tirana
# Topic Speaker Time Hall
1 Regjistrimi 10:00am - 10:30am
2 Fjalë Përshëndetëse 10:00am - 10:30am
3 Dritan Mezini, Eljana Mete Bashkë-drejtues i DM Consulting/duapune.com 10:45am - 11:15am
4 Pyetje, Përgjigje dhe Diskutime 11:15am - 12:00pm
5 Përmbledhje 12:15pm - 1:00pm